Det finns ingen bättre ägare än Indutrade. För en VD är det som att driva egen butik, utan att stå för den ekonomiska risken.

Per-Olow Jansson

VD, GPA Flowsystem

176
Omsättning MSEK
120
Antal anställda (GPA-koncernen)
1982
Grundat
1995
Förvärvat

Indutrades unika företagsidé avgörande

GPA Flowsystem är ledande inom flödesteknik för Industri och VA på den skandinaviska marknaden. I filmen nedan berättar VD Per-Olow Jansson om fördelarna han ser med Indutrade som ägare.

GPA Flowsystem är ett kunskapsdrivet företag, vars styrka ligger i ett heltäckande erbjudande av teknisk kunskap, produkter och logistik. Företaget representerar branschens ledande varumärken och marknadsför lösningar som effektiviserar kundernas system och processer. Med bolag i Sverige, Norge och Danmark har de erfarenhet och insikt om varje lands olika behov och kan ge nära personlig service.

Per-Olow Jansson, VD, om förvärvet

– Vi hade kommit till en punkt omsättningsmässigt där det krävdes mer resurser och ett mer strukturerat tänk. Viktigt för ägaren vid det här tillfället var att bolaget skulle vara intakt. Det decentraliserade arbetssättet är ett starkt DNA inom Indutrade och det avspeglar sig så att på GPA kan en medarbetare ha en god idé på morgonen och sedan genomför vi den redan vid lunchtid.

– När vi förvärvades omsatte bolaget cirka 30 miljoner. Idag har vi ett mål på 180 miljoner och nästan 30 i vinst, berättar Per-Olow.

Se hela intervjun med Per-Olow Jansson här:

Per-Olow Jansson

VD, GPA Flowsystem

Våra entreprenörer berättar

För att på bästa sätt förstå hur vi arbetar och vad det innebär att vara en del av Indutrade kan du här läsa berättelser från några av de entreprenörer som sålt sina bolag till oss. Vad har förvärvet inneburit för dem och hur ser de på Indutrade som ägare?